porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 14, 2016 8:02 pm Lees verder →

Poging tot beroving in Echt

Echt – Dinsdag 12 januari probeerden twee mannen omstreeks 18:10 uur, kort na winkelsluitingstijd, op de Ursulinenstraat in Echt een vrouw te beroven.

Toen de vrouw uit de richting van de Bovenstestraat over de Ursulinenstraat richting Ursulinenplein liep werd zij nadat ze daar het zitbankje was gepasseerd hard in haar rug geduwd. Hierdoor raakte zij uit balans, waardoor haar mobiele telefoon en boodschappentassen op de grond vielen.

De vrouw is waarschijnlijk van achteren benaderd door twee mannen, die haar vervolgens rechts zijn gepasseerd. Hierna zag het slachtoffer nog, dat de twee hard wegliepen in de richting van het Ursulinenplein en daar rechtsaf sloegen, richting de Wijnstraat.

De twee waren donker gekleed, hadden een slank tot normaal postuur en zijn naar schatting niet ouder dan 30 jaar.

De politie is op zoek naar mensen die rond winkelsluitingstijd of daarna twee verdachte personen in de omgeving van het winkelcentrum hebben zien lopen dan wel zien wegrennen. Wie informatie heeft over dit voorval wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.Posted in: politie