pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 22, 2013 6:43 am Lees verder →

Politie Brabant: gewapende overval in Asten (bij Meijel)

Gewapende overval op cafetaria in Asten
Diefstallenreeks tankstation Bladel
Pinpasfraude Reusel
Gewapende overval in Sint Anthonis en Boekel
Asten –
Op maandag 11 maart 2013 wordt er omstreeks 15.10 uur een gewapende overval gepleegd op cafetaria ’t Stuupke aan de Prins Bernardstraat in Asten. Een medewerker van de cafetaria zag dat er een man de snackbar binnenkwam en liep naar voren toe. Toen kreeg hij een groot mes op zich gericht en moest geld geven. De overvaller ging met het geldbedrag in een plastic tas naar buiten en liep rustig weg in de richting van het centrum. De overvaller droeg tijdens de overval een bivakmuts maar is dankzij bewakingscamera’s net voor de overval zonder bivakmuts te zien. De politie hoopt dat iemand hem herkent.

Bladel
Op 21 januari, 29 januari en 1 februari 2013 wordt er ingebroken bij een GULF-tankstation aan De Vroent in Bladel. Driemaal in anderhalve week tijd. Op de bewakingsbeelden van twee van de inbraken is te zien dat drie daders de toegangsdeur en het rolleuk vernielen. Omdat er iedere keer op dezelfde manier te werk wordt gegaan is de kans groot dat hetzelfde drietal verantwoordelijk is voor de inbraken. Er werd o.a. voor duizenden euro’s aan pakjes sigaretten gestolen. Wie heeft er informatie over deze inbraken?

Reusel
Op 14 december 2012 wordt er tussen 09.30 en 10.30 uur bij een supermarkt in de Schoolstraat in Reusel een portemonnee uit een tas gestolen. Een 91-jarige vrouw is het slachtoffer van deze laffe diefstal. Kort daarna is er 1250 Euro van haar rekening gepind bij de Rabobank aan de Markt in Reusel. Op de camerabeelden van de bank is te zien hoe een vrouw van middelbare leeftijd de rekening van haar bejaarde slachtoffer plundert. Wie herkent haar?

Sint Anthonis / Boekel
In St. Anthonis werd op 5 februari 2012 een overval gepleegd op twee mannen, die geld wilden afstorten bij de RABO bank in die plaats. Het geld was de opbrengst van een horecaonderneming. In Boekel vond op 21 februari 2012 een soortgelijke overval plaats. Ook hier was sprake van 2 daders en de opbrengst van een horecaonderneming. Destijds konden beide zaken niet opgelost worden. De politie heeft informatie, waardoor zij denkt, dat beide overvallen mogelijk door dezelfde daders zijn gepleegd. In Bureau Brabant stelt zij vragen aan de kijker en hoopt daarmee alsnog deze overvallen te kunnen oplossen.Posted in: politie