pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 3, 2011 8:34 am Lees verder →

Politie Echt-Susteren / Roerdalen start cursus voor burgers

Echt-Susteren / Roerdalen – In januari 2012 begint de Politie Echt-Susteren / Roerdalen met de cursus ‘Politie voor burgers’. Met deze cursus kunt u een kijkje nemen in de keuken van de politie. U leert bovendien hoe u zelf iets kunt doen aan de veiligheid en leefbaarheid in uw straat of wijk. De cursus bestaat uit tien lessen.

De politie kan niet in haar eentje verantwoordelijk zijn voor openbare orde en veiligheid. Zij heeft daarbij de hulp nodig van onder andere de gemeente en ook van u als burger. De cursus Politie voor Burgers maakt duidelijk wat u wel en niet van de politie kan verwachten. De cursus is bedoeld voor alle inwoners van de gemeenten Echt-Susteren en Roerdalen die zich betrokken voelen bij de veiligheid en leefbaarheid in de kernen.

Inhoud cursus
Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: organisatie en bevoegdheden, gebiedsgericht werken, basispolitiezorg, bereikbaarheid politie (bezoek meldkamer, servicecentrum), tactische recherche en forensische opsporing, aangifte en bureau werkvoorbereiding, jeugdzorg, Bureau Halt, integrale veiligheid en openbare orde en veiligheid, drugs, verkeershandhaving en jeugdoverlast. Een bijzonder onderdeel van de cursus is een bezoek aan het trainingscentrum van de politie in Sevenum. Als cursist mag u daar zelf schieten, pepperspray spuiten en de wapenstok hanteren. Leerzaam, maar ook heel leuk om een keer te doen. Ook een bezoek aan het meldcentrum in Venlo staat op het programma.

Meer informatie en aanmelden
De cursus begint op dinsdag 3 januari 2011 in het politiebureau in Echt. De in totaal tien bijeenkomsten zijn eenmaal in de twee weken, steeds op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt. Na afloop ontvangt u een certificaat.
Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u bellen met Mike Groeneveld van de politie Echt-Susteren/ Roerdalen, telefoon: 0900-8844, e-mail: [email protected] U kunt zich ook aanmelden bij het politiebureau in Echt, Bandertlaan 1.Posted in: politie, roerdalen