pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 11, 2012 3:26 pm Lees verder →

Politie gaat aandacht vragen voor toegenomen zakkenrollerij in M-Limburg

Roerdalen/Weert – De politie van Weert gaat tijdens de komende koopavonden het winkelend publiek van de binnenstad Weert attenderen op zakkenrollerij. Het afgelopen jaar hebben 135 bezoekers van de stad Weert aangiften gedaan van zakkenrollerij.

Het merendeel van de slachtoffers zijn vrouwen. Zij hebben vaker een handtas bij zich met daarin hun waardevolle spullen. In een moment van onoplettendheid slaan de daders hun slag. Bijvoorbeeld als ze hun tas op de rug hebben hangen.
Ook in de regio Roermond is het aantal gevallen van zakkenrollerij opgelopen.
Om de bezoekers van de Weerter binnenstad te attenderen, gaan agenten tijdens koopavonden flyers uitdelen aan het winkelend publiek. Daarnaast geven ze tips om de zakkenrollers een stap voor te zijn.

Je kunt het zakkenrollers bijvoorbeeld moeilijk maken door waardevolle spullen op te bergen in de binnenzak of onder de kleding en de sluiting van de tas naar het lichaam toe te dragen. Houd ook bagage altijd in het oog en let op dat er bij het pinnen in de winkel of bij de geldautomaat niemand meekijkt. Op donderdag 12 januari start de eerste flyeractie in de Muntpassage. De Muntpassage is één van de vijf locaties waar zakkenrollerij het meest voorkomt. Andere plaatsen zijn het Stationsplein, de Oelemarkt, de Nieuwe Markt en de Langstraat. Deze actie van de politie krijgt in de komende maanden een vervolg.Posted in: politie, roerdalen, roermond