pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 7, 2014 9:58 am Lees verder →

Politie houdt ook dit jaar (zaterdag as) in Venlo weer caravancontrole

Venlo – Venray – Ook dit jaar kunnen inwoners van Noord-Limburg hun caravan weer laten controleren. Zaterdag 10 mei organiseert de politie van Venlo en Venray, de brandweer en de Rijksdienst voor het Wegverkeer een grote caravancontrole voor mensen uit de regio Venlo/Venray. Tijdens deze inspectie wordt de auto-caravancombinatie op belangrijke punten nagekeken.

De datum 10 mei voor de caravancontrole is gekozen omdat deze nog ruim voor de vakantiepiek gelegen is, zodat het eventueel ontdekte euvel nog kan worden verholpen vóór de vakantie begint.

Per caravan duurt de controle ongeveer een half uur. Het is géén officiële keuring maar een check. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend! Er wordt onder meer gekeken naar verlichting, koppeling, remmen, gewichten, spiegel, trekhaak, vering, onderstel, banden en wielen. Ook wordt de gasinstallatie en de elektrische installatie van de caravan op veiligheid gecontroleerd.

Enkele andere belangrijke zaken voor die dag:

de caravans hoeven niet leeg geruimd te worden maar mogen vol worden gekeurd, dus mét zaken als voortenten en luifels;
ivm de veiligheid mogen kinderen onder 18 jaar niet mee naar het RDW-Keuringstation;
alle papieren die bij de caravan horen, moeten worden meegenomen.
Na de check, krijgt de chauffeur advies en worden de eventueel geconstateerde feiten besproken.
Deze gratis auto/caravancontrole is bedoeld voor mensen uit Noord-Limburg, met name dus de gemeenten Mook en Middelaar, Gennep, Bergen(L), Venray, Horst aan de Maas, Venlo, Beesel en Peel en Maas.

De controle wordt gehouden op zaterdag 10 mei van 10.00 – 16.00 uur bij het keuringscentrum van de RDW aan de Stanleyweg 4, 5928 LR in Venlo. Deze locatie is gelegen op industrieterrein Trade Port, Industrienummer 9482. Dit staat met borden aangegeven en is makkelijk te bereiken via de Eindhovenseweg.Posted in: politie