pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 27, 2014 5:31 pm Lees verder →

Politie int in Limburg 112.000 euro boetes en 100 aanhoudingen

Limburg – Tijdens de actieweek met betrekking tot innen van geldboetes in Limburg (11 tot 16 november) is ruim 112.000 euro aan boetes geïnd en zijn 100 aanhoudingen verricht van bewoners die een boete of gevangenisstraffen hadden openstaan of DNA moesten afstaan.

De aangehouden personen moeten in totaal 708 dagen in de cel doorbrengen. Daarnaast zijn er in de actieweek ruim 400 voertuigen in Limburg gecontroleerd in het kader van het innen van openstaande boetes en gevangenisstraffen.

Tijdens de actieweek zijn agentenkoppels in alle regio’s in Limburg langs de deuren gegaan om boetes te innen. Daarnaast werd de recherche ingezet om veroordeelden te vinden die zich bewust schuil houden voor de politie. Ook werden er opsporingsmiddelen zoals de ANPR ingezet (scannen van voertuigenkentekens).

Landelijke actie

Deze landelijke actie werd dit jaar voor het eerst georganiseerd onder de vlag van de Nationale Politie. Met de actie wil de politie laten zien dat niemand zijn of haar boete of opgelegde straf ontloopt. Boetes moeten nu eenmaal worden betaald en straffen uitgezeten. Niemand mag de dans ontspringen.Posted in: politie