By januari 27, 2014 2:04 pm Lees verder →

Politie kamt in Nederweert terrein van vermiste man uit: mogelijk misdrijf

vierwind

Roerdalen/Nederweert – Politiemensen zijn vandaag in Nederweert aan het zoeken naar de vermiste Henk Vierwind (50) op zijn eigen terrein aan de Mildert in Nederweert. Zowel de villa als het enorme terrein rondom worden uitgekamd. De man (foto)is in december vorig jaar verdwenen en de politie houdt ernstig rekening met een misdrijf.
Vierwind woonde tijdelijk met zijn vriendin in een vakantiehuisje op de Veluwe. De man, een bekende van de politie, en zijn vriendin waren daar ondergedoken omdat ze zouden worden bedreigd.

In de vroege ochtend van 6 december vertrok Vierwind naar een afspraak in zijn huis in Nederweert. Later die dag is zijn auto gevonden op een parkeerplaats in Rotem, net aan de Belgische kant van de grens bij Nederweert. Het is onduidelijk hoe die auto daar terecht is gekomen. Vierwind zou heel veel geld bij zich hebben gehad.

De Belgische politie heeft met honden gezocht in de omgeving van de parkeerplaats in Rotem. Deze zoekactie en verklaringen van getuigen zijn volgens de politie aanleiding om het perceel in Nederweert grondig te doorzoeken. Gezien de omvang van het perceel kan de zoekactie dagen gaan duren.Posted in: politie, roerdalen