pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 10, 2012 11:15 am Lees verder →

Politie: let op mobieltjes-diefstal op terras; al veel slachtoffers

Roerdalen – De politie waarschuwt wederom voor dieven die uit zijn op mobiele telefoons bij bedrijven en terrassen. Zaterdagavond werd op de Parade in Venlo een mobiele telefoon gestolen vanaf een terras. Het ging om twee daders, vermoedelijk uit Oost Europa, die deden alsof ze doofstom zijn. Ze legden een klapper over een gsm die op tafel lag en gristen de telefoon weg. Deze manier van diefstal is al langer bij de politie bekend.

Soortgelijke gevallen zijn ook bekend op andere plekken zoals Roermond, Horst, Venray, Velden en Weert. Niet alleen horecagelegenheden zijn het doelwit, maar ook andere bedrijven waar de daders naar binnen gaan en het personeel met een smoes aan de praat houden terwijl mobiele telefoons worden gestolen. Er is ook al eerder voor gewaarschuwd.

De politie vraagt ondernemers en klanten om alert te zijn op dieven die op zoek zijn naar mobiele telefoons die op een tafel of bureau liggen. Daarnaast vraagt de politie om in voorkomende gevallen meteen de politie te bellen.Posted in: politie, roerdalen, roermond