pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 2, 2015 11:40 am Lees verder →

Politie lost waarschuwingsschoten in Echt bij achtervolging

Echt – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag waarschuwingsschoten gelost nadat inbrekers frontaal op de politie inreden. Na een zoektocht zijn de daders helaas ontkomen.

Een alerte getuige meldde omstreeks 4.00 uur dat er werd ingebroken in een apotheek aan de Bosstraat. Toen agenten ter plekke kwamen gingen de daders er vandoor en reden frontaal met een Audi op de politie in. Vervolgens vluchten ze te voet, waarbij de waarschuwingsschoten werden gelost. Een uitgebreide zoekactie, waarbij onder andere een politiehond werd ingezet, heeft helaas niet tot de daders geleid. Het ging voor zover bekend om drie personen. Uit onderzoek blijkt dat het om een gestolen Audi gaat. De daders zijn bij de inbraak niet binnen geweest, het bleef bij een poging.

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen die mogelijk informatie hebben die van belang kan zijn. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Tips zijn ook welkom via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.Posted in: politie