pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 16, 2014 4:59 pm Lees verder →

Politie rolt weer enkele hennepkwekerijen op

Roerdalen-Weert – Naar aanleiding van een lopend onderzoek naar hennepplantages heeft de politie donderdag op enkele adressen in de gemeente Weert controleacties ingezet. Daarbij werden twee hennepplantages aangetroffen.

In een pand aan de Witte Vennenweg werd een kwekerij aangetroffen die reeds geoogst was. Uit nadere controle bleek dat er ook sprake was van diefstal stroom. Bij een loods aan de Crixstraat in Stramproy troffen agenten een ingerichte kwekerij aan met twee ruimten met elk 589 hennepplanten. Ook hier bleek sprake van diefstal van stroom. Bij een woning aan de Schoolstraat werd op zolder, een ingerichte kwekerij die eveneens werkte met gestolen stroom, van ongeveer 420 planten aangetroffen. Alle planten en apparatuur zijn in beslaggenomen en zullen worden vernietigd. De politie kwam de kwekerijen door onderzoek op het spoor. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht bij de politieacties, wel worden de zaken nader onderzocht.

Wat is het gevaar van hennepteelt?
Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u het risico van brand door kortsluiting en lekkage. Criminelen die zich bezighouden met illegale hennepteelt gebruiken onderling veel geweld. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is groot. Woningcorporaties en energiebedrijven draaien op voor lekkages, brandschade en illegaal getapte energie. Georganiseerde criminelen frauderen met uitkeringen en hypotheken om geld wit te wassen. Overheid, bedrijven en verzekeraars zijn het slachtoffer.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!
Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

Aanwezigheid van hennepgeur.
Onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting.
Constant zoemend of ronkend geluid.
Beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaanPosted in: politie, roerdalen