pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 8, 2013 7:16 am Lees verder →

Politie waarschuwt voor babbeltruc aan deur

Roerdalen- De politie waarschuwt burgers ivoor een jongeman die met een babbeltruc probeert mensen geld afhandig te maken.

Een jongeman belt aan en met een babbeltruc wordt gevraagd om geld, zo heeft de politie in Zuid-Limburg ervaren. De zaak heeft de aandacht van de politie en waarschuwt burgers om alert te zijn voor deze vorm van oplichting. Indien u informatie heeft over deze praktijken wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Vermoedelijk is het steeds om een dezelfde persoon, die voldoet aan het volgende signalement: een keurige nette, blanke jongenman in de leeftijd tussen 25-30 jaar. Hij is ongeveer 170 a 180 groot, heeft een fors postuur en heeft donkerblond achterovergekamd haar.

Oplichting
Oplichting is een vorm van bedrog waarbij de dader een ander op listige wijze ontdoet van geld of waardevolle goederen. Oplichting kent allerlei vormen: iemand kan u op straat, of aan de deur aanspreken en verleiden tot een aankoop, of iemand probeert uw geld op slinkse wijze afhandig te maken. Internet heeft het risico voor oplichting vergroot. Bijvoorbeeld mensen die zich voordoen als uw bank en om uw inlogcodes vragen voor toegang tot uw rekening. Bent u slachtoffer geworden van oplichting? Doe altijd aangifte! Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900 – 88 44.Posted in: politie, roerdalen