pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 28, 2015 7:36 pm Lees verder →

Politie zoekt getuigen busje…

Weert – De politie is op zoek naar getuigen die dinsdag rond 19:00 uur een wit bestelbusje hebben gezien bij een privéclub aan de Roermondseweg in Weert.

Volgens een 56-jarige man uit Weert had één van de inzittenden van dit witte bestelbusje geprobeerd om de bestelbus van de Weertenaar te stelen toen hij op de oprit van het pand reed. Het slachtoffer had daar zojuist kluswerkzaamheden uitgevoerd en was op weg naar huis. Een onbekende man stond plotseling bij zijn bestelbus en belaagde het slachtoffer. Het lukte de man om zich daarbij van zijn belager te ontdoen. De verdachte liep hierna naar het witte busje dat pal langs de Roermondseweg geparkeerd stond. HIj verdachte stapte in de witte bestelbus dat vervolgens wegreed. Het slachtoffer gaf aan dat er nog een tweede persoon in het busje zat. Vermoedelijk was het de verdachte om de bestelbus van de verdachte te doen of mogelijk om het gereedschap dat in zijn bus lag.

Getuigen gezocht
Mensen die rond het genoemde tijdstip een witte bestelbus hebben gezien in de buurt van het pand aan de Roermondseweg of mogelijk in de richting van de A2, worden verzocht contact met de politie op te nemen. Het witte busje was voorzien van witte kentekenplaten met zwarte letters en cijfers. De politie is bereikbaar op het telefoonnummer 0900 8844.
(2015017489)Posted in: politie