pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 29, 2012 6:03 pm Lees verder →

Politie zoekt voortvluchtige verdachte van doodslag in Roermond

Roermond – De politie is op zoek naar een man die maandagmiddag betrokken was bij een verkeersincident en die daarna een andere bestuurder meerdere malen overreed. Het slachtoffer, een 48-jarige man uit Roermond, is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. Hij verkeert op dit moment buiten levensgevaar. De politie kent intussen de identiteit van de verdachte die op de vlucht is.

Maandagmiddag, net na 17.00 uur, stopten twee auto’s op het Maalbroek in Roermond. Vermoedelijk hadden de twee bestuurders een onenigheid over een verkeerssituatie. De 48-jarige bestuurder liep naar het witte busje van de verdachte en hij sprak de man aan door het raam aan de bestuurderszijde. Getuigen verklaarden dat de bestuurder van het busje de 48-jarige man hierop een stoot in het gezicht gaf. Een gevecht tussen beide mannen was het gevolg. De bestuurder van de witte bus reed vervolgens met zijn busje achteruit om daarna op de Roermondenaar in te rijden. Deze man kwam ten val en de witte bus reed twee keer over hem heen. Daarna stapte de bestuurder van het witte busje uit en liep naar het slachtoffer toe. Hij sloeg en schopte diverse malen in op het slachtoffer in. Daarna reed hij er met zijn busje vandoor. Getuigen van dit incident belden de politie en de ambulance. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht waar hij werd behandeld aan diverse ernstige verwondingen. De bestuurder van het witte busje is voortvluchtig. De politie is direct gestart met een onderzoek maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding.

Mensen die getuigen waren van dit incident en die dit nog niet hebben gemeld kunnen dit alsnog doen. De politie van Roermond is bereikbaar via 0900-8844.Posted in: politie, roermond