pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 31, 2016 4:56 pm Lees verder →

Politiecursus voor burgers: deelnemers gezocht , uit Roerdalen, Echt etc

12573028_1269031443113154_9169295808404596670_n
Roerdalen – Vanuit het basisteam Echt starten wij ( de politie) op 18 februari 2016 weer met de cursus Politie voor Burgers.
Dit zal komend jaar op 10 donderdagavonden plaatsvinden vanaf 19.00 uur.
18 februari 2016 is de eerste avond, daarna vanaf 3 maart 2016 tot en met 28 april 2016 elke donderdagavond.
Door uiteenlopende aspecten van het politievak te behandelen, leert u de politieorganisatie beter kennen. Een hoeveelheid aan diensten van de politie-eenheid Limburg worden u gepresenteerd, met name die van het basisteam Echt. De inhoud van de cursus laat zien waar de politie voor staat en wat de mogelijkheden van de politie zijn om een bijdrage te leveren aan de vermindering van criminaliteit en aan de leefbaarheid in uw omgeving. De cursus biedt u als het ware een kijkje in de keuken van de politie.
Het doel van de cursus is dat u leert over de politie en dat de politie leert van u. De cursus moet een brug vormen tussen beide partijen en geeft u de kans om kennis met elkaar te maken. Het cursusprogramma bestaat onder andere uit acht modules. Deze modules hebben betrekking op actuele onderwerpen / thema’s. De vorm van iedere module nodigt u uit tot het uitwisselen van wederzijdse kennis, ideeën en suggesties. De gekozen dialoogvormen betrekken u op een laagdrempelige en toegankelijke manier bij de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt. U wordt actief betrokken bij de verschillende onderwerpen.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste inwoners van de gemeenten Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen die graag nader kennis maken met de politie.
Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden, wel is het de bedoeling dat de cursisten de 10 avonden bijwonen en interactief deelnemen.
Er wordt vooraf een klein antecedentenonderzoek gehouden.
Misschien bent u hier enthousiast over of kent u iemand die volgens u hieraan mee zou moeten doen.
Graag ontvangen wij dan zo spoedig mogelijk de gegevens per mail. Naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en motivatie om mee te doen.
Met vriendelijke groet,
Esther van Zoelen en Pamela van Dun
Medewerkers GGP, Basisteam Echt
[email protected]Posted in: politie, roerdalen