pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 9, 2015 3:31 pm Lees verder →

Politiehond niet maar wel “gewone” hond Billy pakt dief in Roermond…

image

image
Roermond – Afgelopen zaterdagavond waren drie jongens (foto) op weg naar het Roermonds uitgaanscentrum om samen op stap te gaan. Toen de jongens voorbij de Action liepen op de Broekhin-Zuid zagen ze dat een man bezig was een fiets te stelen. De jongens zagen dat de man het slot van de fiets aan het doorslijpen was.
Meteen belde een van de jongens 112 terwijl de anderen de man in de gaten hielden. De man had echter door dat de jongens de politie hadden gebeld en vluchtte samen met de fiets weg.
Uiteindelijk werd door de politie collega’s een gebied afgezet waar de dader zich in zou moeten bevinden. Een hondengeleider kwam ter plaatse om samen met de politiehond te zoeken naar de dader. Na een uurtje zoeken werd de dader helaas niet gevonden.
Al die tijd had de hond Billie in een woning gewacht tot hij door zijn baasje uitgelaten zou worden. Nadat de zoekactie van de politie op het einde was gelopen mocht Billie onder toeziend oog van de politiehond een plasje gaan doen.
Nadat Billie buiten kwam rende hij meteen naar de struiken toe en begon daar hard te blaffen. Nadat het baasje van Billie gekeken had waarom Billie zo aan het blaffen was bleek dat de fietsendief stil in de struiken lag in de hoop dat hij niet ontdekt zou worden.
Dankzij de melding van de drie jongens en de waakzaamheid van Billie kon de fietsendief aangehouden worden.
Is de fiets (foto) van jou of weet je van wie de fiets is? Laat het ons dan weten in een prive-bericht!, zo vraagt de politie.
Jongens en Billie die ook op bijgaande foto staat namens ons goed gewerkt, zegt de politie.Posted in: politie, roermond