pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 26, 2011 10:40 am Lees verder →

Politiek Roermond op de loop

Roermond – Op 28 en 29 mei vindt op Sportpark De Weijer in Roermond de SamenLoop voor Hoop plaats. Deze keer is verbondenheid tussen mensen die samen de strijd tegen kanker aan willen gaan het centrale thema.

Het team ‘Politiek Roermond’ (foto) steunt dit jaar de strijd tegen kanker door in verbondenheid 24 uur samen te lopen. De raads-, commissie- en collegeleden van de gemeente Roermond gaan symbolisch de strijd aan tegen kanker. Samen lopen, om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor KWF Kankerbestrijding.

Financiële steun is ontzettend belangrijk. Hiermee kunnen kankerpatiënten worden geholpen. Sponsor en steun ‘Politiek Roermond’. Alle donaties groot of klein, zijn van harte welkom. Een financiële bijdrage kan overgemaakt worden naar ‘Team Politiek Roermond’, SNS-bankrekening 85.11.30.046 te Roermond.

De 24-uursloop wordt omringd door een activiteitenmarkt. Politiek Roermond presenteert zich daar en organiseert verschillende activiteiten om extra geld bij elkaar te brengen. Bij de stand van Politiek Roermond kunt u terecht voor ‘zoete broodjes’ maar u kunt ook ‘de knikkers’ tellen of een ‘blik werpen’ op de raads- en collegeleden.Posted in: roermond