pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 29, 2012 8:07 am Lees verder →

Politierechter: Jos Verstappen had eerst aanbod transactie moeten krijgen

Roerdalen Het Openbaar Ministerie in Roermond is niet-ontvankelijk verklaard in een zaak tegen de uit Montfort afkomstige voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen. Volgens het OM heeft Verstappen twee telefoons, sieraden en een handtas van zijn ex-vriendin vernield.

De zaak tegen Verstappen speelt al maanden. In eerste instantie beschuldigde het OM hem van poging tot doodslag, omdat hij op zijn ex-vriendin zou zijn ingereden. Die aanklacht liet het OM vallen.

Transactie
De rechtbank vindt dat er in de aanklacht nu alleen relatief kleine strafbare feiten staan. Het OM heeft een richtlijn waarin staat dat in zo’n geval een transactie wordt aangeboden. Dat heeft de officier van justitie niet gedaan.

Volgens de politierechter handelde het OM daarmee in strijd met de eigen richtlijnen en is het daarom niet-ontvankelijk.

Het OM had twee weken gevangenisstraf en een voorwaardelijke werkstraf van 20 uur tegen hem geëist. Het Openbaar Ministerie overweegt in hoger beroep te gaan.Posted in: roerdalen, roermond