pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 14, 2011 10:44 am Lees verder →

Poolse autobestuurder recht over rotonde….

Weert – Woensdagavond rond 22.40 uur raakte een 45-jarige Poolse bestuurder gewond bij een eenzijdig verkeersongeval. De man reed vanuit Roermond over de Roermondseweg. Ter hoogte van de rotonde met de Middelstestraat raakte hij de middengeleider waarna hij rechtdoor over de rotonde heen reed. De auto kwam daarna tot stilstand tegen de geluidswal. De 32-jarige Poolse bijrijder verliet de plek van het ongeval te voet voordat de hulpverleners arriveerden. De politie trof de man even later aan op een parkeerplaats aan de Roermondseweg. Hij is eveneens door het ambulancepersoneel onderzocht maar had slechts licht letsel.

Zowel de bijrijder als de bestuurder hebben vermoedelijk alcohol genuttigd. Voor de bijrijder bleek dat uit de afgenomen blaastest. De bestuurder is door de brandweer uit de auto bevrijd en met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man werkte niet mee. Van hem is een bloedproef afgenomen om te onderzoeken of er sprake is van alcoholgebruik. De bestuurder is voor een nacht opgenomen in het ziekenhuis. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Meerdere getuigen verklaarden dat de auto opvallend slingerend over de weg reed. De twee mannen zeggen beide dat de ander de auto bestuurde op het moment van het ongeval. De politie vermoedt dat de 45-jarige man achter het stuur zat. Er is geen informatie over het letsel van de man.Posted in: politie, roermond