pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 11, 2016 8:15 am Lees verder →

Portugal wint voor ’t eerst grote EK-prijs, Eder droomde van zijn goal”

Roerdalen – De verrassing was er : Portugal heeft zondagavond het EK in en tegen gastland Frankrijk gewonnen. De Portugezen, die voor het eerst een dergelijke grote orijs grepen, waren in de verlenging met 1-0 te sterk door een doelpunt van Eder. Hij zei na afloop dat Ronaldo hem veel vertrouwwn had gegeven: ” Twee opvallende zaken Bij mijn invalbeurt kneep Ronaldo in mijn arm en zei gedecideerd: jij scoort dadelijk en dan gooien we de zaak achterin dicht…. Dan komt mijn droom toch nog uit: ik droomde er vannacht van dat ik moest invallen en de winnende scoorde. Echt waar”, aldus Eder geëmotioneerd.

De finale begon dramatisch voor Portugal: sterspeler Cristiano Ronaldo viel al na 25 minuten uit met een blessure. De Fransen domineerden, maar kwamen niet tot scoren.

Na 90 minuten stond er nog altijd 0-0 op het scorebord. In de eerste helft van de verlenging drong Portugal wat meer aan en uiteindelijk was Eder de gevierde man: de invaller was de enige speler die de Franse doelman Hugo Lloris wist te passeren.Posted in: algemeen, roerdalen