pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 15, 2012 10:51 am Lees verder →

Posterholt: Magiër betovert zaterdag 16 juni Aerwinkel

Posterholt – Na wederom een succesvol jaar spreidt Leonard zijn magische vleugels uit over de rest van het land. Hij daalt naast Roermond, Leiden, Utrecht, Heerlen en Maastricht nu ook in Posterholt neer. De in Roermond wonende illusionist speelt zaterdag 16 juni om 20 uur (entree: 10 euro) zijn voorstelling “Liefde van het Donker”deze zomer in kasteel Aerwinkel (foto). De magische atmosfeer van de karakteristieke trouwzaal maakt van deze unieke samenstelling van goochelkunst en verteltheater een belevenis om niet snel te vergeten.

Met “Liefde van het Donker”maakt Leonard van het goochelen meer dan een uitdagende puzzel. Hij doorbreekt het stereotype van zijn passie, combineert goochelkunst met verteltheater, tovert met filosofie, emotie en liefde, en plaatst dit alles in een mysterieuze atmosfeer. Het publiek vergeet de trucs en zal even overtuigt zijn van het bestaan van echte magie. “Liefde van het Donker “is het nieuwe goochelen, het luisterlied van de goochelkunst.
Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen wordt men verzocht voor de voorstelling te reserveren. Dit kan telefonisch op nr. 085-0020108 en via internet http://www.leonardillusions.com
Kortom
zaterdag 16 juni 2012, 20:00 uur
Locatie
Aerwinkelsallee 1
6061 GT POSTERHOLTPosted in: roerdalen, roermond