porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 24, 2014 9:36 am Lees verder →

Predikaat Koninklijk voor Natuurhistorisch Genootschap Limburg

Roerdalen – De koning heeft besloten het recht tot het voeren van het predicaat ‘Koninklijk’ te verlenen aan het Natuurhistorisch Genootschap Limburg (NHGL).

De richtlijnen om in aanmerking te komen voor het mogen voeren van het predicaat ‘Koninklijk’ vereisen onder meer dat een organisatie minimaal 100 jaar bestaat en een eerste of vooraanstaande positie inneemt ten opzichte van andere verenigingen op dit gebied.

De doelstelling van het Genootschap is de beoefening van de biologische en geologische wetenschappen te bevorderen en natuurwetenschappelijke, landschappelijke en cultuurhistorische waarden te beschermen. Het NHGL is een zelfstandige provinciale vrijwilligersorganisatie, uniek in zijn opzet voor Nederland. Op het gebied van onderzoek werkt het Genootschap samen met meerdere universiteiten in Nederland. Men streeft naar toegankelijkheid voor een breed publiek. Het NHGL organiseert lezingen en excursies, stimuleert onderzoek en projecten en schrijft talrijke publicaties.

Het Genootschap neemt, met name op het gebied van gegevensverzameling, de opslag en automatisering van deze gegevens en het ver- en bewerken tot verspreidingsatlassen en andere publicaties, nationaal een vooraanstaande positie in.Posted in: roerdalen