pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 7, 2015 6:15 pm Lees verder →

Primeur voor Limbug: Politie Weert start met gebruik Instagram; Echt/Roerstreek volgt spoedig

Echt?Weert – De politie in Weert is sinds kort actief op Instagram. Instagram is een app om foto’s en video’s uit te wisselen met volgers. Politie Weert gaat het medium naast Facebook en Twitter gebruiken om het publiek te informeren.

Het account van de politie in Weert op Instagram is het eerste officiële account van de politie in Limburg. In het kader van een pilot met dit middel zullen de politie in Weert maar ook op korte termijn de politie in Echt/Roerstreek gebruik gaan maken van Instagram. Het doel is om het publiek te informeren over het dagelijkse politiewerk. De politie doet dit naast de website www.politie.nl ook al op Twitter en Facebook, maar ook Instagram is een middel waar steeds meer mensen actief op zijn. Het is niet de bedoelingen dat meldingen via het Instagramaccount van de politie Weert worden doorgegeven. Hiervoor is de politie dag en nacht bereikbaar via 0900-8844, of bij spoed via 112. Anoniem kunnen meldingen worden doorgegeven via 0800-7000.

Wil je het account volgen, zoek dan op ‘Politie Weert’ op Instagram en volg het account voor informatie en foto’s. Het is een pilot waarbij na enkele maanden wordt bekeken of Instagram een goed middel is om als politie te (blijven) gebruiken. Het is ook bedoeld om lokaal berichten of foto’s onder de aandacht te brengen. In Nederland zijn er al vele Instagramaccounts van de politie actief. Voor Limburg betreft Weert, en op korte termijn ook Echt, het eerste officiële account dat nu in gebruik wordt genomen.Posted in: politie