pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 30, 2012 7:52 am Lees verder →

Prinses Anita wegens ziekte niet bij Koninginnedagviering en stoet

Roerdalen – Niet alleen prins Friso en zijn Mabel zijn niet van de partij bij het Oranje-feest 30 april 2012 in Rhenen en Veenendaal , ook de jarige Pieter is deels afwezig wegens een ontsteking in de voet, ook zijn schoondochter prinses Anita is er niet vanwege een longontsteking.
Om uw geheugen op te frissen hier alles over prinses Anita

Prinses Anita

Anita Theodora van Eijk is op 27 oktober 1969 in Neuchâtel (Zwitserland) geboren als tweede dochter van ir. L.A. van Eijk en mevrouw J.C.M. van Eijk-Steens.

Studie
Prinses Anita bezocht het United World College of South East Asia in Singapore en behaalde het Internationaal Baccalaureaat aan het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest.
Zij is in 1996 afgestudeerd in de richting communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.

Huwelijk en gezin
Anita van Eijk trad op 25 augustus 2005 in Apeldoorn in het huwelijk met Prins Pieter-Christiaan. De kerkelijke inzegening vond plaats op 27 augustus 2005 in de Grote of St. Jeroenskerk in Noordwijk.

Prinses Anita en Prins Pieter-Christiaan hebben twee kinderen. Op 28 november 2006 werd dochter Emma, voluit Emma Francisca Catharina, geboren en op 19 november 2008 zoon Pieter, voluit Pieter Anton Maurits Erik. Het gezin woont in Noordwijk.

Werkzaamheden
Prinses Anita werkt als zelfstandig ondernemer. In 1997 trad Prinses Anita in dienst bij Bloomberg in Amsterdam en Londen waar zij op de afdeling Sales/Marketing en TV productie werkte. Ook werkte ze in marketing- en in verschillende managementfuncties.Posted in: roerdalen