pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 3, 2011 8:00 am Lees verder →

Programma Dodenherdenking Posterholt en Montfort

Posterholt/Montfort Tijdens de Nationale Herdenking op woensdag 4 mei herdenken we allen – burgers en militairen – die in Nederland of waar ook ter wereld zijn omgekomen tijdens het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.
Ook in Posterholt vindt zoals gebruikelijk een herdenking plaats. Wilt u deze bijwonen, dan wordt u om 19.30 uur verwacht bij Cultureel Centrum De Beuk. Van daaruit wordt, onder begeleiding van Harmonie Wilhelmina, het Lyrakorps van Schutterij St. Mathias & Cornelius, genodigden en familie van de gesneuvelden naar het monument naast de kerk gelopen. Bij het monument zal een aantal militairen een erewacht vormen. Acte de precense geoft ook het gemeentebestuur.
Montfort is de herdenking bij het grafmonument op het kerkhof aan de Huysbongerdweg. Om 19.45 uur wordt in stoet vanaf de toren van de H. Catharinakerk naar het kerkhof gelopen waar de herdenking om 20.00 uur begint. De herdenking zal worden afgesloten door een muzikant van Fanfare de Vriendenkring die Last Post ten gehore zal brengen. Bij de herdenking in Montfort zullen behalve een lid van het college van burgemeester en wethouders leerlingen uit groep 8 van basisschool De Hovenier uit Montfort aanwezig zijn. Zij hebben namelijk het grafmonument geadopteerd. Aan de hand van dit monument leren de kinderen over de lokale geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, de traditie van herdenken en de rituelen die daar bij horen.Posted in: roerdalen