pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 16, 2013 8:06 am Lees verder →

Projectiel in voet wandelaar na passeren 5 fietsers…: getuigen gezocht

Limbricht – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een man uit Guttecoven. Deze mishandeling vond plaats op dinsdag 12 maart op de Bornerweg in Limbricht.

Het 28-jarige slachtoffer wandelde rond 21.00 uur samen met zijn vader op Bornerweg. Ter hoogte van de kruising met de Beukenboomsweg wilde het tweetal de weg oversteken. Op het naast gelegen fietspad kwamen zo’n 5 personen aangefietst. Op het moment dat deze fietsers voorbij fietsten, voelde de man uit Guttecoven een pijnscheut in zijn enkel. Hij constateerde vervolgens dat hij hevig bloedde. Bij onderzoek en behandeling in het ziekenhuis bleek dat er een klein projectiel in zijn enkel zat. Hoe dit hierin terecht is gekomen, is niet bekend.
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Of de passerende fietsers hier iets mee te maken hebben is nog onbekend. Daarom worden deze personen ook gevraagd contact op te nemen. Ook andere informatie, bijv. mensen die het groepje fietsers hebben zien fietsen of iets anders opvallends gezien hebben, kan doorgegeven worden. Dit kan via het nummer 0900-8844.Posted in: politie