By juli 13, 2011 11:43 am Lees verder →

Promotie van sport- en gezondheidsbeurs via Twitter

Roermond – Sportservice Roermond zet sinds enkele dagen social media in voor de promotie van diverse sportgerelateerde activiteiten in Roermond. De Roermondse sportwethouder Gerard IJff nam het nieuwe account @sportinroermond afgelopen vrijdag officieel in gebruik met het plaatsen van de eerste tweet (zie foto).

Het bericht werd een ogenblik later door @roermondnieuws geretweet, waarmee ruim 1000 volgers kennis hebben gemaakt met het account @sportinroermond. De ingebruikname van het Twitteraccount was voor alle aanwezigen op een groot projectiescherm te volgen.
InAkSie op 11 en 12 september

Het nieuwe medium zal de komende maanden onder andere worden ingezet om de sport- en gezondheidsbeurs InAkSie onder de aandacht te brengen. Dit evenement vindt plaats op 11 en 12 september 2011 in sporthal Jo Gerris, zwembad de Roerdomp en omliggende terreinen. Samen met ex-basketbal international Henk Pieterse riep de wethouder verenigingen, sportaanbieders en scholen tijdens de kick off van de campagne op 6 juni al om zich aan te melden voor deze beurs.
Spieren voor Spieren

Doel van sportbeurs InAkSie is om alle inwoners van Roermond en omstreken op een laagdrempelige manier op de hoogte te brengen van het sport- en beweegaanbod in combinatie met gezondheid in Roermond. InAkSie is gekoppeld aan het goede doel Spieren voor Spieren.Posted in: roermond