pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 18, 2011 9:45 am Lees verder →

Provincie: 10 miljoen voor M-Limburg, ook Roerdalen

Home Actueel Nieuws- en persberichten 2011 September 2011 10 miljoen voor Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg

Roerdalen/Maastricht – Met een achtergestelde rentedragende lening van 10 miljoen euro willen Gedeputeerde Staten de positie van de Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg en daarmee het vestigingsklimaat en de economie in de regio versterken.

Het geld wordt gebruikt voor de overname van het te realiseren bedrijventerrein Sint Joost in Echt-Susteren. Gedeputeerde Staten schrijven dit in een voorstel aan Provinciale Staten.
De overname van bedrijventerrein Sint Joost brengt een aanvullende financieringbehoefte bij de Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg met zich mee. Hierin kan met de lening van 10 miljoen van de Provincie Limburg en een lening door de private markt worden voorzien.
Gedeputeerde Economische Zaken Mark Verheijen: “Voor het aantrekken van nieuwe investeerders in Midden Limburg is een sterke economische structuur van groot belang. Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg is de partij om dit te realiseren.”
 
Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg ontwikkelt en verkoopt bouwkavels voor bedrijven en beheert en herstructureert bestaande bedrijventerreinen. Het ontwikkelingsbedrijf is eigendom van de gemeenten Roermond, Roerdalen, Leudal en de gemeente Echt-Susteren en is namens deze gemeenten het aanspreekpunt en het servicecentrum voor het bedrijfsleven. Door de samenwerking in de Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg vindt regionale afstemming in de uitgifte van bedrijventerreinen plaats en wordt ongewenste concurrentie tussen gemeenten voorkomen. Bedrijventerrein Sint Joost staat sinds 2003 als ontwikkeling op de lijstPosted in: roerdalen, roermond