pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 5, 2012 6:57 am Lees verder →

Provincie legt spelregels voor innovatieve en duurzame energie vast

Roerdalen – De Provincie Limburg gaat spelregels opstellen over hoe ze de komende jaren omgaat met innovatieve en duurzame energie. Deze regels worden in een zogenaamde Kadernota vastgelegd.

Hiertoe hebben Gedeputeerde Staten thans besloten. Volgens deputé Patrick van der Broeck gaat het vooral om de rol van de Provincie in de samenwerking met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren.

“Energie is een breed begrip,“ zegt gedeputeerde Patrick van der Broeck ,”daarom is het goed als Provincie om te bepalen wat je wilt bereiken en wat je daar zelf voor gaat doen, en ook wat je niet gaat doen. Dat moet voor iedereen helder zijn. Met de Limburgse energiesubsidie en het energiefonds gaan we subsidies en leningen verstrekken aan mensen die energie willen besparen of duurzame energie op willen wekken, dat staat al vast. Maar wat verder onze rol is, gaan we nu bepalen.”

Niet alleen Van der Broeck geeft aan deze rolbepaling in samenwerking met betrokken partijen te willen doen: “Om initiatieven op het gebied van duurzame en innovatieve energie te laten slagen, is een succesvolle samenwerking nodig tussen initiatiefnemers, marktpartijen en overheid. Het lijkt mij dan ook zinvol om met deze partijen om tafel te gaan zitten om te kijken waar zij behoefte aan hebben. Misschien is dat voor de toekomst ook wel onze voornaamste rol, partijen om tafel te brengen om tot goede resultaten te komen. Je kunt een betrouwbare partner zijn door helder te zijn in wat je wel en wat je niet doet. Dat gaan we nu bepalen,” aldus Van der Broeck.Posted in: roerdalen