pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 22, 2012 12:55 pm Lees verder →

Provincie Limburg betaalt weer sneller

Roerdalen/Maastricht – De Provincie Limburg betaalt facturen steeds vlotter. In januari 2009 duurde het nog gemiddeld 27 werkdagen voordat het geld was overgemaakt, in december 2010 was dat al gedaald naar gemiddeld zeventien werkdagen en in het vierde kwartaal van 2011 gemiddeld veertien werkdagen.

Daarmee voldoet de Provincie aan de toezegging aan Provinciale Staten van begin 2009 om facturen van met name midden- en kleinbedrijven binnen veertien werkdagen te betalen. Een en ander in het kader van de bestrijding van de kredietcrisis. Door facturen vlot te betalen beschikken bedrijven immers sneller over geld. Dat is goed voor de economie.

Overigens wil dit niet zeggen dat alle rekeningen binnen 14 werkdagen worden betaald door de Provincie. Het is een gemiddelde tijdsduur, want sommige facturen worden al binnen een week betaald. Voor sommige grotere facturen is vaak meer tijd nodig. Vooral als er verschil van mening is over de factuur of over de geleverde prestatie.

“ We kunnen nu rustig stellen dat de genomen maatregelen tot dusver succesvol zijn gebleken.” zegt Gedeputeerde Noël Lebens. “We proberen het niveau, dat we nu hebben bereikt, te handhaven.”

Vlottere betaling van rekeningen is mogelijk doordat de afhandeling in het Gouvernement is gestroomlijnd en door digitale verwerking van de facturenstroom. De Provincie betaalt jaarlijks honderden miljoen aan facturen en subsidies.Posted in: roerdalen