pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 18, 2012 7:49 am Lees verder →

Provincie steunt muziekoptredens in instellingen

Roerdalen – De Provincie Limburg steunt de stichting Erato in Horst, die dit jaar 750 muzikale optredens gaat verzorgen voor gehandicapten en zieken in instellingen.

Bewoners van instellingen, verzorgingshuizen of hospices kunnen vaak niet zo maar naar muziekvoorstellingen buiten de deur. De stichting Erato wil daarom een brug slaan tussen cultuur en zorg door muzikanten binnenshuis te halen.

Gedeputeerde Theo Krebber (welzijn): “Dit project is vooral bedoeld om mensen te laten genieten van muziek met als belangrijk doel dat ze zich daardoor beter voelen.”
Het gaat er om dat muziek wordt gemaakt voor mensen met een verstandelijke – of lichamelijke beperking, maar ook ouderen, langdurig zieken en mensen in de terminale zorg. Het repertoire is steeds maatwerk en wordt afgestemd op de wensen van de gehandicapten en zieken. Stichting Erato raamt de kosten van dit project op €100.000,-. De Provincie draagt daar een bedrag van € 40.000,- aan bij omdat het een vernieuwend project is maar ook omdat wordt samengewerkt met jonge muzikanten en met muziekscholePosted in: roerdalen