pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 20, 2016 11:22 am Lees verder →

PSV al met Ranselaar tegen NEC uit vanavond?

Roerdalen – PSV zit vol vertrouwen maar zou zo maar aa erij kunnen oplopen…Naast Bart Ramselaar en Siem de Jong ging het vrijdag tijdens het persmoment voorafgaand aan het duel PEC Zwolle – PSV ook nog even over de Eredivisiewedstrijd. Trainer Phillip Cocu koestert mooie herinneringen aan de uitjes naar Overijssel.

“Vorig jaar hebben we daar een mooi feestje gevierd”, glimlacht hij.
Een eenvoudige wedstrijd verwacht Cocu echter niet. “Het zijn lastige uitwedstrijden, want PEC heeft gewoon een goede, fris voetballende ploeg. Ze hebben veel voetballend vermogen en beweging in het team, ondanks dat ze misschien niet heel sterk zijn begonnen aan het seizoen.”
Bovendien is het de laatste dagen in Eindhoven erg onrustig. Zo werd middenvelder Bart Ramselaar al binnengehaald en laat ook de komst van Siem de Jong niet lang meer op zich wachten. “Dat moeten we natuurlijk wel onder controle kunnen houden. We moeten zorgen dat de focus echt op PSV ligt, ook voor de spelers die in hun achterhoofd met een andere club bezig zijn”, doelt Cocu op Adam Maher, Florian Jozefzoon en Marcel Ritzmaier, die naar een andere club mogen uitkijken.Posted in: algemeen, roerdalen