pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 13, 2015 9:49 am Lees verder →

PSV: Dure punten verloren tegen Roda, vindt Cocu

Roerdalen -Hij snapt het eigenlijk zelf niet. Phillip Cocu sprak na afloop van de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade van ‘heel duur puntverlies’. “Het kost ons schijnbaar veel moeite om bij 0-0 hetzelfde te brengen als bij een achterstand. Waarom dat zo is, blijft de vraag”, aldus de trainer op de persconferentie in het Philips Stadion.

Cocu baalt
Niet voor de eerste keer dit seizoen leed PSV puntverlies tegen een laag geklasseerde eredivisieploeg. Op de persconferentie weigerde Cocu dat af te schuiven op de instelling van zijn spelers, maar beaamde hij wel dat hij na de tegentreffer een ander PSV zag dan daarvoor. Toch had hij op basis van de trainingen van afgelopen week niet het gevoel dat zijn ploeg met een mindere instelling op het veld stond. “Helemaal niet zelfs, maar omdat Roda goed georganiseerd stond en wij een te laag tempo hanteerden om iets te creëren, werd het een lastige avond. We speelden Roda in de kaart ook omdat we te veel naar binnentrokken en daardoor in de trechter liepen”, analyseerde Cocu. De trainer sprak wel zijn ergernis uit over het spel van zijn ploeg. “Na de 0-1 zag ik een ander PSV dan daarvoor. Dat is dit seizoen al vaker gebeurd en dat mag niet. Het kost schijnbaar veel moeite om bij 0-0 hetzelfde te brengen als bij een achterstand. Waarom dat zo is blijft de vraag”, aldus Cocu.

Kalezic: ‘Hoopte dat PSV prestatie zou vieren’
Roda JC-trainer Darije Kalezic zag zijn team profiteren van die instelling. Daarmee kwam de hoop die hij voorafgaand aan het duel had uit. “Ik hoopte dat PSV de geweldige prestatie in de Champions League wat langer zou vieren, aangezien zij op individuele kwaliteit veel beter zijn dan wij. Ik was bang voor PSV, maar we groeiden in de wedstrijd. We wilden PSV vast zetten en dat hebben de jongens goed gedaan, ze hebben hard gewerkt. We moesten natuurlijk op een gegeven moment wat terug, maar het feit dat PSV enkel uit vrije trappen en corners gevaarlijk werd, zegt genoeg.” Voor Kalezic was de wedstrijd met PSV een bijzondere. De afgelopen twee jaar was hij als coach verantwoordelijk voor Jong PSV en zag in het Philips Stadion veel bekenden. “Ik vond het echt leuk om terug te zijn. Ik vond het leuk om iedereen weer te zien en met veel medewerkers en directieleden bij te praten. Het beaamt dat we goed hebben samengewerkt.”Posted in: roerdalen