pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 9, 2012 6:00 am Lees verder →

Reactie lezer Roerdalen : “PSV Eindhoven gepiepeld door A. de KNVB (door weeffout, dus competitievervalsing) en B. door bijna elke collega-club”

Roerdalen – Als reactie op een eerder gepubliceerd verhaal in het Roerdaal Journaal enkele dagen geleden, over het einde van de voetbalcompetitie op eredivisie-niveau in Nederland, kregen we bijgaande reactie van J v d Beek uit Roerdalen ter publikatie in het Roerdal Journaal.
Hij betitelde het als volgt:

” PSV Eindhoven is gepiepeld door A. de KNVB (met hun weeffoutje op het einde van de competitie, hetgeen competitievervalsing is) en B. door bijna elke collega-club”.
Vooraf: de competotie is niet juist verloren, zo heeft de KNVB toegegeven, vanwege een zg weeffout. Compettievervalsing, noem ik dat.
FC Twente heeft zich zondag ondanks een 4-2 nederlaag bij VVV-Venlo verzekerd van Europees voetbal. De Tukkers krijgen het ticket door de hoge klassering in het Fair Play-klassement.
Omdat de winnaar van het Fair Play-klassement, sc Heerenveen, deelname aan de Europa League heeft veilig gesteld, schuift dat ‘extra ticket’ door naar de nummer twee op die ranglijst en dat is FC Twente.
De equipe van Steve McClaren moet wel de play-offs om Europees voetbal spelen, omdat het elftal met een overwinning in die nacompetitie later in ‘Europa’ kan instromen.
Mocht Twente de play-offs inderdaad winnen, dan gaat het Europees startbewijs van het ‘Fair Play-klassement’ door naar Excelsior
De Rotterdammers degradeerden zondag naar de Jupiler League, maar hebben daardoor nog de mogelijkheid om volgend seizoen wel Europees voetbal te spelen.
Nederland kreeg van de UEFA een extra startbewijs voor de voorronde van de Europa League, vanwege zijn sportieve optreden in de Europese competities afgelopen seizoen.
AHet is voor Twente een welkome opsteker na een mager seizoen. Na de komst van trainer McClaren voor Co Adriaanse liep het echter volledig spaak in Enschede met de nederlaag tegen VVV, dat veroordeelt is tot het spelen van de nacompetitie, als passende afsluiter.

PSV heeft voor het vierde jaar op rij naast een ticket voor de Champions League gegrepen. De ploeg van trainer Phillip Cocu won zondag weliswaar de laatste wedstrijd van het seizoen bij Excelsior met 1-3, maar door de voorspelde (en volgens sommigen vooraf geregelde) zege van Feyenoord op sc Heerenveen moet PSV opnieuw genoegen nemen met de derde plek in de eindstand.

Ook AZ wist zich op de laatste speeldag van de competitie verzekerd van een startbewijs voor de Europa League. Dankzij een treffer van Erik Falkenurg werd FC Groningen met 1-0 opzij gezet. Ajax – al landskampioen – won bij Vitesse.

Al met al hebben de Hollandse clubs mooi de prijzen verdeeld en heeft PSV ook nog een internationaal toernooi in het vooruitzicht dank zij het winnen van de beker. Maar daar hielp geen enkele andere Hollandse club bij… Even noteren voor volgend jaar en ik meen dat vorig seizoen FC Groningen op de valreep PSV van de hoofdprijs af hield, nu is het het een-tweetje tussen Feyenoord-Heerenveen. Ben ik als PSV -supporter toch nog altijd blij dat PSV vorig seizoen met 10-0 lekker veel zout strooide in de wond, die Feyenoord heette…
Ajax is al lang geen clubje meer waar voetbal centraal staat maar herrie…
Met sportieve groeten, Jvd Beek.Posted in: roerdalen