pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 6, 2015 6:32 pm Lees verder →

Oss-keeper naar Jong PSV: droom wordt werkelijkheid

Eindhoven/Roerdalen – PSV heeft de transfer van Luuk Koopmans bevestigd. De doelman komt over van FC Oss en tekent in Eindhoven een contract voor drie jaar met een optie op nog een seizoen. De 21-jarige Koopmans gaat zijn wedstrijden vooral spelen voor Jong PSV in de Jupiler League.

“Ik ben echt super blij, een mooiere stap kon ik me niet wensen”, reageerde Koopmans op de website van PSV. “Van jongs af aan ben ik al fan van PSV. Als klein jongetje liep ik aan de hand van Johann Vogel het veld op. Ik volg de club ook op de voet. Ook daarom is dit een prachtige kans.”

Het doel van de keeper is om zichzelf in zijn eerste jaar in dienst van PSV te verbeteren. “Ik wil me dit seizoen tijdens de training ontwikkelen tot een betere keeper. Zo hoop ik me te bewijzen om uiteindelijk m’n wedstrijden in het Philips Stadion te kunnen spelen.”

Koopmans sluit in de voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen aan bij de hoofdmacht van trainer Phillip Cocu en keept daarna zijn wedstrijden in de Jupiler League voor de beloften. De competitie is hem bekend, hij kwam afgelopen jaar 31 keer in actie voor FC Oss. Hij komt uit de jeugdopleiding van NEC/FC Oss.Posted in: roerdalen