pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 23, 2015 12:20 pm Lees verder →

PSV Eindhoven vijf zeges verwijderd van evenaring record Ajax en Feyenoord

Advertisement

Roerdalen/Eindhoven – Vrijwel niemand twijfelt er nog aan dat PSV dit seizoen kampioen van Nederland wordt, maar de vraag wanneer de landstitel een feit zal zijn, brengt nog wel enige spanning met zich mee. Het team van trainer Phillip Cocu zou het Eredivisierecord van Ajax en Feyenoord kunnen evenaren.
/
Als PSV er zondag in slaagt om naaste belager Ajax te verslaan in het Philips Stadion en vervolgens ook wint van Go Ahead Eagles (uit), FC Groningen (thuis) en Feyenoord (uit), kunnen de Eindhovenaren op 4 april op bezoek bij FC Twente kampioen worden. PSV zou daarmee (gedeeld) recordhouder worden, becijferde Studio040.
In het verleden hadden Ajax (in het seizoen 1997/98) en Feyenoord (een jaar later) ook 29 speelrondes nodig om zich van de titel te verzekeren in de Eredivisie. Op dit moment heeft PSV een voorsprong van veertien punten op Ajax. Feyenoord en AZ hebben weer zes punten minder. Als de concurrentie de komende weken opnieuw punten verspeelt, kan PSV de titel zelfs nog eerder pakkenPosted in: roerdalen