pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 15, 2016 10:43 am Lees verder →

Van Hangemen: geen schjijn van kans…; PSV gaat vandaag uiterst moeilijk duel aan…in Madrid

Roerdalen – Het was in Eindhoven een mooi duel. Voor PSV wacht vandaag, dinsdag een moeilijke opgave, misschien wel de moeilijkste van dit seizoen. De ploeg van Phillip Cocu speelt namelijk de return wedstrijd tegen het sterke Atlético Madrid.
PSV heeft aan een gelijkspel genoeg om in ieder geval een verlening eruit te slepen, maar volgens Willem van Hanegem heeft PSV niet veel kans.

“We hopen met z’n allen op een wonder, maar als je reëel bent, hebben ze in Madrid geen schijn van kans”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Atlético heeft een geweldig elftal, dat de tegenstander heel makkelijk de nek omdraait. Dat geeft niet, want PSV heeft het dit seizoen in de Champions League boven verwachting uitstekend gedaan.”

Als het aan Luuk de Jong ligt gaat PSV gewoon door. De aanvoerder heeft er alle vertrouwen in om voor een stunt te kunnen zorgen. “Drie weken geleden hebben we hier in Eindhoven aardig voetbal tegen Atlético gespeeld. Als dat weer lukt is er van alles mogelijk, maar het wordt wel heel moeilijk”, aldus Luuk de Jong tegen NU.nlPosted in: algemeen, roerdalen