pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 1, 2017 2:11 pm Lees verder →

PSV huurt opnieuw Van Ginkel

Roerdalen – PSV krijgt opnieuw de beschikking over Marco van Ginkel. De 24-jarige middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Chelsea, waar hij zijn tot medio 2018 lopende contract met een jaar verlengt.
Van Ginkel speelde in de tweede helft van vorig seizoen ook al op huurbasis voor PSV. De Eindhovenaren wilden hem in eerste instantie vanaf het begin van dit seizoen weer huren.

De voormalig speler van Vitesse koos er echter voor om te herstellen van een knieblessure. In oktober maakte hij zijn rentree in het beloftenelftal van Chelsea en nu kiest hij dus alsnog voor een tweede periode op huurbasis bij PSV.

“Ik ben blij dat ik deze route heb gekozen”, zegt Van Ginkel op de site van PSV. “Rust en fysiotherapie waren noodzakelijk. Ik ben nu weer toe aan topvoetbal en ben blij dat PSV me die kans geeft. Ik heb hier vorig seizoen een mooie tijd gehad en hoop dat we dat nu kunnen evenaren.”

Chelsea nam Van Ginkel in 2013 voor ongeveer 10 miljoen over van Vitesse, maar de zesvoudig Oranje-international speelde maar twee Premier League-duels voor de ‘Blues’.Posted in: algemeen, roerdalen