pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 20, 2015 8:54 pm Lees verder →

PSV-spelers Zoet en Lestienne betrokken bij ruzie

Roerdalen – PSV-spelers Maxime Lestienne en Jeroen Zoet werden gisternacht opgepakt in de binnenstad van Eindhoven. De twee betreuren de gang van zaken.

Zondagochtend doken er filmpjes op van de twee. Lestienne wordt in de boeien geslagen, terwijl hij op de grond ligt. Teamgenoot Zoet was daar niet blij mee en kwam in opstand. Hij wilde zijn maatje beschermen, zo meldt PSV op de eigen website. Het tweetal heeft een boete van PSV gekregen.

“Lestienne kreeg een woordenwisseling, wat leidde tot duw en trekwerk, nadat hij meerdere malen was lastig gevallen. Nadat de politie hem daar voor oppakte, heeft Zoet geprobeerd zijn ploeggenoot te beschermen. Volgens de dienstdoende agenten echter niet op de juiste manier”, schrijft PSV op het digitale thuis.

De spelers moesten zondagmiddag op gesprek komen bij algemeen directeur Toon Gerbrands en hoofdtrainer Phillip Cocu. “We beseffen dat dit een gevolg is van onjuist handelen en wij hebben er dan ook spijt van”, was de reactie van doelman Zoet.

Voorbeeld

De PSV’ers dienen voorbeeldgedrag te vertonen. “Ze hebben hun excuses aangeboden en die hebben we geaccepteerd”, aldus Gerbrands. Voor Lestienne was het een bijzondere avond. De aanvaller keerde sinds enige tijd absentie weer terug.

Onlangs overleden de vader én de moeder van de Belgische aanvaller. Van PSV kreeg Lestienne daarom de tijd om rustig bij te komen. Hij luisterde zaterdag zijn rentree op met een assist op Luuk de Jong in het met 3-2 gewonnen duel met PEC Zwolle. Na afloop zong een groot deel van het publiek hem toe.Posted in: politie, roerdalen