pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 4, 2018 9:04 am Lees verder →

PSV weer stapje dichterbij titel; Cocu: we strepen er weer eentje af…

Roerdalen -Hoofdcoach Phillip Cocu was na afloop te spreken over de teamprestatie van PSV. Cocu zag zijn ploeg na een moeizaam begin een goede reactie geven een prees zijn elftal daarom bij FOX Sports. “We strepen er weer eentje af, nog acht te gaan.”

Fantastische goals
Daarmee refereerde de trainer naar de ranglijst. Met nog acht wedstrijden voor de boeg koestert PSV een voorsprong van 7 verliespunten op Ajax, dat zondag moet winnen van Vitesse om het verschil zo groot te houden. “De eerste tien minuten kwamen we goed weg. We hadden moeite met de diepgang van FC Utrecht, maar hebben een goede reactie gegeven. De goals van Stevie (Bergwijn, red.) en Luuk (De Jong, red.) waren fantastisch.”

De Jong dacht gewoon doen
“Ik dacht, het enige wat ik nu nog kan doen is een omhaal maken”, was de reactie van Luuk de Jong, die PSV op schitterende wijze op 2-0 schoot. Met een Utrecht-verdediger in de rug besloot de aanvaller, die Ruud van Nistelrooy op de all-time topscorerslijst van PSV passeerde (De Jong heeft nu 79 treffers, Van Nistelrooy 78), het ondanks een moeilijke uitgangspositie toch te proberen. “Dat de bal dan zo binnenvalt is lekker. Zo’n goal maak je niet vaak.”

‘Hij doet het weleens vaker
“Hij doet het weleens vaker op de training”, lachte Cocu toen hem gevraagd werd naar de treffer van De Jong. “En aan de 3-0 van Bergwijn klopte alles. Je hebt heel veel kracht nodig om na een sprint van zestig meter een actie te maken en ook nog te scoren. Hij heeft hier hard voor gewerkt”, aldus de hoofdcoach die vond dat PSV de wedstrijd daarna gecontroleerd uitspeelde. “We zijn weer een stapje dichter bij ons doel gekomen.”Posted in: algemeen, roerdalen