pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 12, 2016 10:24 am Lees verder →

PSV wil betere doorstroming: “Er zijn goede jeugdspelers”

Roerdalen – Hij blijft erop hameren: jeugdspelers moeten kunnen doorstromen. Ard Langeler maakt zich op voor nog een seizoen als Hoofd Opleidingen van PSV. De voormalig trainer van PEC zal zich de komende jaargang af en toe bij het eerste elftal laten zien, maar heeft ook andere uitdagingen.

Volgens Langerer zijn er voor hem twee uitdagingen dit seizoen. De eerste is de verbouwing van trainingscomplex De Herdgang. “Dit moet aankomend jaar starten en afgerond zijn. Het complex wordt uitgebreid met een fitnessruimte, kleedkamers, kantoorruimte, klaslokalen, eet- en recreatieruimtes. Daarnaast worden de tribunes uitgebouwd en liggen er al twee gloednieuwe velden plus het Mark van Bommel-veld. Dit omvangrijke project ga ik dragen”, zegt hij in zijn column op de clubsite van PSV.
Ook wil hij de doorstroming van de talenten naar PSV 1 nog beter maken. “Er zijn goede spelers. Zaak nu om deze op de juiste manier naar de top te brengen. Phillip en ik gaan op dit gebied meer en intensiever samenwerken wat zich onder andere uit in het feit dat ik één dag in de week bij het eerste elftal zal zijn.”Posted in: algemeen, roerdalen