pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 7, 2015 9:03 pm Lees verder →

PSV’35 PAKT LAATSTE STROHALM EN BLIJFT DERDEKLASSER !!

Posterholt – PSV’35 uit Posterholt blijft volgend seizoen in de derde klasse voetballen, en daarmee dus ook de fusieclub PSV’35/Vlodrop. De Posterholtse voetballers klampten zich vandaag (zondagmiddag) super geconcentreerd en met succes vast aan de laatste beslissende strohalm: Maarheeze werd met 4-1 duidelijk geklopt op neutraal terrein in Leveroy. Daarmee werd de allerlaatste mogelijkheid aangegrepen om het derdeklasserschap veilig te stellen. Bij verlies zou de Posterholtse fusieclub volgend seizoen in de vierde klasse moeten uitkomen.
Maar dat is nu verleden tijd na de duidelijke winst tegen Maarheeze waarbij de Posterhoktse club tot de laatste seconde vocht ald edn leeuw en voluit ging ( en bijv in de 89ste minuut nog het vierde doelpunt scoorde).
Vorig weekeinde ging PSV nog in de uitwedstrijd tegen het Nederweertse Merefeldia met 3-1 in de verlenging onderuit, nadat de Posterholtse club een week eerder in de thuiswedstrijd tegen de Nederweertenaren enigszins benauwend met 1-0 wonnen. Het doelsaldo bracht Merefeldia de promotie naar de derde klasse in de tweede confrontatie in Nederweert en Posterholt kreeg deze zondag nog een allerlaatste herkansing in een duel op neutraal terrein (in Leveroy) tegen Maarheeze.
De Brabanders bogen na 90 minuten deemoedig het hoofd en PSV’35 kon zijn vreugde nog uren na het laatste fluitsignaal niet op. Er was was feest: de moeilijkste wedstrijd van get seizoen werd gewonnen met duidelijke cijfers uiteindelijk.
Een oude Posterholtse supporter die vele wedstrijden van de thuisclub al jaren gevolgd heeft kon zich niet herinneren dat het in het verleden ooit zo lang spannend is geweest. Hij: “De jongens hebben een geweldige prestatie geleverd als team, niemand uitgezonderd. De laatste maanden is een schier onmogelijk inhaalrace gestart en zijn goede, niet verwachte resultaten neergezet door bijv te winnen tegen hoger geplaatste clubs.
Zelfs een duidelijke winst tegen koploper De Geusselt uit Maastricht(later kampioen) werd behaald.

Volgend seizoen start de fusieckub al in de nieuwe clubkleuren oranje -blauw met als clubnaam PSV/Vlodrop (de fusie is nog niet officieel omdat de gemeente nog moet besluiten over de gezamenlijke sportaccommodatie in het Posterholtse sportpark; een
seizoen later wordt dan de nieuwe clubnaam Oranje-Blauw’15 en dat was het nu al geweest als de gemeente niet zo gedraald had met de uiteindelijke sportaccommodatie-beslissingen).
Enfin, PSV’35/Vlodrop komt in het nieuwe seizoen (weer) in de derde klasse uit en speelt opnieuw van alle Roerdalense clubs op het hoogste niveau ( ook diverse Roermondse en andere bekende M-Limburgse clubs spelen op veel lager niveau zoals bijv RFC Roermond en voorheen landskampioen(!) Rios uit PeY-Echt). De andere Roerdalense clubs spelen in de afdeling Limburg, 2 klassen lager minimaal. Maar ook voor hen geldt uiteindelijk: meedoen is belangrijker dan winnen, hoewel dat voor PSV 35 dit weekeinde even niet van toepassing was, want er bestaat ook nog zo iets als trots en prestige…

(Redactie Roerdal Journaal, Jacques Biermans)Posted in: roerdalen, roermond