pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 6, 2016 8:25 am Lees verder →

PSV35/Vlodrop: degradatie eerste (!) en promotie tweede(!) team

Roerdalen – Wat iedereen zo’n beetje bevroedde, is gebeurd:het eerste tean van PSV35/Vlodrop is in het eerste fusie-seizoen gedegradeerd. Het beslissingsduel tegen het Roermonds socb Leeuwen werd 2x verloren: vorige week met 2-3 (thuis)en zondag nog met duidelijkere cijfers:4-1 in Leeuwen. een primeur: Leeuwen voetbalt nu in derde klasse vanaf 2016: een grote prestatie voor een relatief kleine club!
Dat betekent dat de fusieclub PSV35/Vlodrop volgend seizoen een nieuwe start in de vierde klasse mag maken en dat dus onder de nieuwe fusienaam: Oranje Blauw 15. Tranen van verdiet bij het eerste team dus dat na enkele jaren verblijf in de derde klasse en zelfs daarvoor even in de tweede klasse uitkwam, nu alles op alles gaat zetten om minimaal royaal te handhaven op het 4de klasse niveau, omdan heel misschien weer spoedig terug te keren naar de derde klasse: lonken naar die plek mag vanaf de nieuwe start al, wat het Roerdal Journaal betreft. Kop oo vrienden, dat gaat zeker lukken…!
Uitbundige felicitaties richt hetzelfe Journaal vandaag aan het tweede team van de toekomstige Oranje-blauw15 club: in een zwaar bevochten duel wisten zij promotie af te dwingen in de reserve 2de klasse. En dat pas na het nemen van penalies. Wat was het spannend in dit duel. Voorwaar een driewerf hoera voor dit team dat nauwelijks zwakke plekken kende. De verwachtingen zijn ook hoog gespannen! Veel succes in je klasse. Samen met andee oraje Blauw teams die zegevierden in deze competities is een hulding/ receptie op zijn plaats! Tranen van vreugde dus in deze kampioensteams, en terecht!
D Jacques BiermansPosted in: algemeen, roerdalen