pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 16, 2017 5:03 pm Lees verder →

Puzzel voor bondscoach Oranje?? Of kiest hij toch voor de flink scorende Dost of ‘artiest’ Depay

Roerdalen – De site van voetbalnieuws heeft Bas Dost weer tot speler van de week uitgeroepen. Hj maakte dit weekend alle vier de doelpunten voor zijn club Sporting Lissabon tegen laagvlieger CD Tondela. Hij won de titel van international van de week voor ons daarmee nipt van Memphis Depay, die een erg goede wedstrijd speelde voor Lyon en tweemaal scoorde. Vooral de tweede goal van Depay, een schot vanaf de middenlijn, mocht er zeker zijn.

De discussie over de spitspositie van Oranje zal weer losbarsten de komende weken. Nummer één van de laatste interlands, Vincent Janssen, speelt maar weinig bij zijn club en ondanks dat hij afgelopen weekend zijn eerste velddoelpunt maakte voor Tottenham is hij zeker nog niet in de vorm waarin hij vorig seizoen bij AZ stak. Ook Luuk de Jong laat dit seizoen niet zien dat hij in allerbeste vorm verkeert.

En dus lijkt Bas Dost de beste papieren te hebben, maar Dost en Oranje is nog lang niet altijd een goed huwelijk. Mede omdat Oranje niet met echte buitenspelers speelt is het voor klassieke spits Dost moeilijk voetballen in Oranje. Dost is een echte afmaker, en niet iemand die de bal heel goed vasthoudt en klaar legt voor anderen.

Wie Blind dus straks in de spits zal posteren is afwachten, maar onze international van de week Bas Dost heeft in elk geval weer zijn visitekaartje afgegeven.Posted in: algemeen, roerdalen