pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 27, 2011 9:08 am Lees verder →

PVV verliest in peiling na felle uithalen Wilders, winst CDA en weer verlies PvdA

Roerdalen – De uitspraken van PVV-leider Geert Wilders tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen kosten de partij twee zetels in de peiling van Maurice de Hond. Maar de meeste PVV-stemmers de opstelling van Wilders.

De toon is niet verstandig en incorrect maar de stelling van linkse fracties en media dat het voorval bewijs is voor het opblazen van het kabinet-Rutte gaat niet op

Een op de vijf PVV-stemmers vindt het erg dat Wilders ‘doe es normaal man’ tegen premier Mark Rutte (VVD) zei, blijkt uit de peiling.

Ongewenst
Van de PVV-stemmers vond 14 procent het optreden van Wilders ongewenst. De PVV-voorman pakte ook PvdA-leider Job Cohen hard aan. Hij werd door Wilders ‘de bedrijfspoedel van Rutte 1’ genoemd.

Daarnaast noemde Wilders een betoog van D66-leider Alexander Pechtold ‘diarree’ en zette hij GroenLinks weg als een ‘strandpartij’.

Daling PvdA
De PVV zou 26 zetels ( 2 minder dan in de vorige peiling)halen als er nu verkiezingen werden gehouden. De (2) zetels komen ten goede aan het CDA, dat vijftien zetels zou krijgen. De VVD staat stabiel op 32 zetels. Daarmee heeft de coalitie een minderheid van 73 Kamerzetels.

De daling van de PvdA zet door, de partij zou nog maar 17 zetels halen volgens de peiling, een minder dan vorige week. Oppositiepartijen SP en D66 winnen een zetel in de peiling. Deze partijen komen uit op respectievelijk 24 en 17 zetels.Posted in: roerdalen