By juli 27, 2012 5:29 am Lees verder →

Round up: Quad-bestuurder (op verkeerde weghelft) in Venlo gedood bij botsing met Duitse trekker

Venlo – Woensdagmiddag rond 17.30 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden met dodelijke afloop. Een traktor en quad raakten door nog onbekende reden met elkaar in botsing op de Moutzdijkweg. Diverse hulpverlenende instanties gingen ter plaatse. Ook een traumaheli werd opgeroepen. De 25-jarige bestuurder (Blerick) van de quad raakte bij dit ongeval zodanig gewond dat hij ter plaatse aan zijn verwondingen overleed. De 32-jarige bestuurder van de traktor komt uit Duitsland. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval nog. Meer informatie is momenteel niet bekend.

Uit onderzoek is thans gebleken dat de quad door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht is gekomen en op de tegemoet komende tractor is gebotst.

De politie is op zoek naar getuigen, in het bijzonder naar de vrouwelijke bestuurster van een licht groene Seat Ibiza. Zij heeft mogelijk het ongeval zien gebeuren. De politie komt graag in contact met de bestuurster of anderen getuigen. Zij kunnen zich melden via het algemeen telefoonnummer 0900 – 8844.Posted in: politie