pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 21, 2012 7:02 am Lees verder →

Tour 2012: voorbeschouwing laatste tijdrit

Roerdalen –
De prijzen in de Tour de France 2012 zijn verdeeld. De individuele tijdrit van Chartres naar Bonneval over 53,5 kilometer is eigenlijk een verplicht nummer geworden op weg naar de finish in Parijs. De winnaar van deze race tegen de klok staat ook al vast, want Bradley Wiggins is de enig overgebleven topspecialist op dit onderdeel.

Tegenstand
In de eerste individuele tijdrit op maandag 9 juli tussen Arc-et-Senans en Besancon waren Fabian Cancellara en Tony Martin nog van de partij. Zij kunnen normaal gesproken tegenstand bieden aan Wiggins. Cancellara kwam in die tijdrit over 41,5 kilometer te kort, Tony Martin was te geblesseerd om een toptijd neer te zetten.

In de buurt
Beide chronospecialisten zijn inmiddels uit de Tour gestapt. De enige die nog in de buurt kan komen is Christopher Froome, de ploeggenoot van Wiggins bij Sky Procycling. De Keniase Brit eindigde in Besancon heel knap als tweede.

Gedeisd
Wellicht mogen ook de andere tijdrijders van Sky morgen volle bak gaan. In de eerste tijdrit hielden vooral Richie Porte, Michael Rogers en Edvald Boasson Hagen zich gedeisd, omdat in de etappes daarna veel arbeid verricht moest worden. Met Parijs in zicht krijgen zij nu misschien de vrijheid om hun kunsten te vertonen.

Kanshebbers
Andere kanshebbers zijn Tejay van Garderen en Cadel Evans van BMC. De witte truidrager kan wellicht nog een gooi doen naar de vierde plek in het algemeen klassement. Dan zal de Amerikaan wel 2.37 goed moeten maken op Jurgen van den Broeck (Lotto-Belisol). Andreas Klöden heeft ook nog iets om voor te rijden. Een toptijd kan de Duitser van RadioShack nog net de top tien in brengen.

Parcours
De tijdrit is nagenoeg vlak, met veel lange rechte stukken.Posted in: roerdalen