porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 8, 2011 10:54 am Lees verder →

Raad Roermond akkoord: gemeente koopt kantoorflat voor 15,5 miljoen

Roermond – De Roermondse gemeenteraad heeft donderdag 7 juli 2011 ingestemd met de aankoop van het kantoor Kazerneplein waarin per 1 januari 2012 alle publieksdiensten op één centrale plek komen. Ondersteuning voor deze keuze zijn de argumenten van een aanzienlijk financieel voordeel – dat in tien jaar tijd oploopt tot 2,7 miljoen euro – en een betere bereikbaarheid in samenhang met een nog betere dienstverlening. 

De Gemeente Roermond loopt daarmee vooruit op de landelijke richtlijn, dat in elke gemeente in Nederland per 1 januari 2015 een het klantencontactcentrum (KCC) operationeel moet zijn.   

De afdeling Sociale Zaken verhuist vanuit het Aureool naar het Kazerneplein. Datzelfde geldt voor de Stadswinkel in het stadhuis aan de Markt. De afdeling Welzijn, die nu nog in het Aureool is ondergebracht, verhuist naar de vrijgekomen ruimte in het stadhuis.

Middels een motie heeft de raad heeft nog eens extra aangedrongen op de goede bereikbaarheid.  Het KCC op het Kazerneplein heeft een onder het gebouw gelegen parkeergarage die eigendom van de gemeente is.

Burgemeester Van Beers, portefeuillehouder van dit project: “Ik ben blij met deze keuze van de raad, die de stukken goed heeft bestudeerd. De raad heeft een goede discussie gevoerd en speciaal ook aandacht gevraagd voor de bereikbaarheid, met name ook voor mensen met fysieke beperkingen.   Verder is het juist in deze tijd van bezuinigen belangrijk dat wij ons realiseren dat we geld kunnen besparen en dat we daarnaast de dienstverlening aan onze klanten kunnen verbeteren. Het stadhuis blijft bestuurlijk centrum en we koesteren dit mooie, historische gebouw in onze prachtige binnenstad!”Posted in: roermond