pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 9, 2015 3:45 pm Lees verder →

Radar wijst op data-slurpers op internet: oa buienradar…

Roerdalen – Heb je een telefoon of tablet met iOS 9 (Apple) en wil je voorkomen dat je een hoge telefoonrekening krijgt omdat je je datalimiet overschrijdt? Een adblocker voor iOS biedt mogelijk uitkomst.
Dat meldt Radar op de site.
Hoeveel MB’s kost een bezoekje aan een website? De Consumentenbond onderzocht het voor 30 populaire sites, en wat bleek? Het laden van de homepage kost gemiddeld zo’n 3 MB. De sites van Geenstijl (11,4 MB), Vkmag (5,7 MB) en Buienradar (5,6 MB) zijn flinke dataslurpers.

De Consumentenbond onderzoekt hoeveel data je gebruikt wanneer je een adblocker hebt en vergelijkt dit vervolgens met het gebruik bij een normale browser. Purify scoort het best: de app houdt gemiddeld 38 procent van de advertenties tegen, Crystal blokkeert 31 procent en Blockr 30 procent.

Ga je met Purify naar Geenstijl, dan bespaar je 2,7 MB, bij VKmag bespaar je 3,1 MB en bij Buienradar 3,9 MB. Een volledig overzicht van de resultaten vind je hier.
Voor- en nadelen
Overweeg je een adblocker te installeren? Het bespaart niet alleen geld. Websites laden een stuk sneller en je ziet die irritante advertenties niet of minder. Je kunt in de adblocker-apps bovendien vaak aangeven dat je niet wil dat websites informatie over je internetgedrag verzamelen.Posted in: roerdalen