pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 3, 2012 10:24 am Lees verder →

Ramkraak pinautomaten Maasniel: politie Roermond: geen buit

Roermond- De politie kijkt op dit moment uit naar een auto die gebruikt is voor een ramkraak op een pinautomaat in de Hoekstraat te Maasniel-Roermond.

Om 02.56 kreeg de meldkamer een melding dat men een pinautomaat had geramd. Getuigen waren wakker geworden van de klap en zagen een ouder model Audi met de achterzijde tegen de pinautomaat rijden en ervan doorgaan. Of er buit is gemaakt is onbekend en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Uiteraard is de politie naarstig op zoek naar deze auto en roept zij burgers op om het meteen te melden als zij een auto zien die aan het signalement voldoet.

Het betreft een zwarte Audi, vermoedelijk ouder model (type 100), type vijfdeurs, verlaagd, met schade aan de achterzijde. Waarschijnlijk gele kentekenplaten. In de auto zaten vijf mannen, waaronder de bestuurder. Zij waren in het zwart gekleed en hadden plastic tassen bij zich.

Mensen die deze auto zien mogen op dat moment 112 bellen om de heterdaadkracht te verhogen. Onderneem niet zelf actie in verband met eigen veiligheid.

Andere informatie is welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Posted in: politie, roermond