By mei 7, 2012 12:29 pm Lees verder →

Reactie naar Roerdal Journaal: Boze voetbalsupporters in Zuid- en Oost-Nederland ….echec is in 2012 compleet….k

Roerdalen – De redactie van het Roerdal Journaal kreeg de volgende reactie bij het sluiten van de voetbalcompetitie 2012 betaald voetbal

– De voetbalsupporters in Zuid- en Oost-Nederland zijn boos, heel boos!
Door een zg weeffoutje in de competitie eredivisie (= Feyenoord tweede en rechtstreeks tegenstander Heerenveen direct zeker van EL-voetbal – het lijkt wel afgesproken werk) grijpt PSV Eindhoven naast de lucratieve Champions Laege -rondes; grijpt ook Heracles (verliezer bekerfinale) naast Europees voetbal en voor FC Twente eindigt het seizoen ook in mineur. Doordat Twente met 4-2 onderuit ging bij VVV-Venlo is de ploeg van Steve McClaren veroordeeld tot het spelen van de play-offs.
De Tukkers waren na de winterstop kortstondig koploper en streden lange tijd volop mee voor de landstitel. Na de komst van trainer McClaren voor Co Adriaanse liep het echter volledig spaak in Enschede met de nederlaag tegen VVV, dat veroordeelt is tot het spelen van de nacompetitie, als passende afsluiter. Ook Roda JC staat met lege handen door het laatste duel te verliezen tegen eenz wak presterend Utrecht dit seizoen.
Voeg daarbij – in de Jupiler Laege – dat Fortuna net te kort kwam voor de nacompetitie, MVV al in de eerste ronde eruit gekegeld is en het echec voor Zuid- en Oost-Nederland is compleet.
Ajax heeft weliswaar de landstitel maar zal gauw uit de Champions Laege geknikkerd worden, wegens aantoonbaar zwak spel bij heralingen waardoor het geen constante factoris. Het is met Ajax hollen of stilstaan…..AZ dat eigenlijk nog het beste lot verdient, is evenmin Europees een constante factor, straks in de Europa Laege.
En dan nog het EK-voetal. Los van de politieke strubbelingen in de Oekraine, waardoor weer een toernooi “verpolitiekt” wordt ( wanneer wordt de Fifia en UEFA eens verstandig?), zal het Nederlands elftal daar ook niet veel paraat maken.
De Duitsers zijn als land thans heer en meester in Europa (ook met jonge voetballers!!) en zullen dat nog lang blijven, ook op wereldtoernooien. Oranje zal wel van alles proberen en heeft door een bondscoach (afkomstig uit Oost- en Zuid-Nederland) Bert van Marwijk misschien kans om de voorrondes te overleven maar daarna is het ook voor Nederland daar over en uit…
De nare bijsmaak van een naar voetbalseizoen 2012 en voetbaljaar 2012…….Dank u wel KNVB!!
Een boze voetbalsupporter uit Zuid- en Oost-Nederland (naam bekend ij de redactie)Posted in: roerdalen